Notify Message
News
News » Entry

Hold 1 lukker ned... :(

CptMellow / Oct 29, 2015
Hey venner!
Dette bliver nok den mest sørgelige nyhed jeg nogensinde har slået op herinde....
Jeg er her for at sige at raid hold 1 er dødt. Det er en meget sørgelig nyhed, men eftersom så mange er leaved og vi efterhånden kun var omkring 10 tilbage, så vi det ikke som en mulighed at finde 10 nye, da det ville tage 100 år. Derudover forstår vi udemærket hvis i vælger at finde en anden raiding guild, da flere af jer nok ønsker mere mythic progress.
Vi håber dog at flest muligt bliver, det er ikke sådan at guilden dør, tværtimod, vi fortsætter med hold 2, og det sociale i guilden!
Det er en meget trist nyhed, men det var et godt run vi havde venner! Jeg er stolt af hvor langt vi egentlig nåede, i forhold til hvad jeg havde regnet med. Personligt havde jeg ikke rigtig regnet med at vi havde fået noget ned på mythic. Så good job folkens!
I er altid velkomne i guilden på jeres mains/alts osv osv. Derudover kan i altid kontakte mig på battletag : Spankiizz#2400 hvis der er noget, eller hvis i bare ønsker at holde kontakten.
Mille og jeg vil nok smutte over i en anden guild på vores mains da vi begge ønsker mere mythic progress end hvad vi har nu, og det må i ikke se som om at vi "leaver" guilden på den måde, det bliver kun på mains.
Jeg ønsker jer alle held og lykke hvis i vælger at finde nye guilds, og håber da ikke vi mister kontakten helt!
Comments

0 Comments

Please login to comment